شهروندی از طریق سرمایه گذاری در گرانادا

گرانادا، یا “جزیره ادویه”، یکی از جزایر زیبا و دست نخورده با مناظری چشمگیر و جنگل های بارانی گرمسیری، کوه ها، آبشارها و سواحل طلایی است که از سراسر جهان بازدید کنندگان را به سوی خود دعوت میکند.
نزدیکی گرانادا به خط استوا٬ آب و هوای آن را در طول سال بطور یکسان بین ۲۳ تا ۲۸ درجه سانتیگراد حفظ میکند.
گرانادا با وسعت ۳۴۴ کیلومتر مربع دارای بیش از ۱۰۸ هزار نفر جمعیت و سیستم حکومتی آن دموکراسی و به شکل پادشاهی مبتنی بر قانون اساس است. پایتخت آن شهر سنت جورج است و زبان رسمی آن انگلیسی میباشد. شما میتوانید از طریق نماینده رسمی دولت گرانادا (شرکت تراست گلوبال) شهروندی این کشور را در مدت زمان کوتاه دریافت نمایید.

 

شرایط سرمایه گذاری در گرانادا

برای واجدین شرایط تنها دو گزینه برای اخذ پاسپورت گرانادا وجود دارد:

شرکت در توسعه ملی یا خیریه در کشور (NTF): حداقل سهم غیر قابل استرداد به NTF از 200 هزار دلار آمریکا
گزینه املاک و مستغلات: ملک خریداری‌شده باید حداقل 350 هزار دلار ارزش داشته باشد و در مناطقی باشد که دولت از پیش تعیین نموده است. این ملک می‌بایست حداقل 3 سال در اختیار متقاضی باقی بماند

 

 

دیگر هزینه ها :

• برای گزینه املاک و مستغلات ، هزینه دولت برای خانواده 4 نفری (متقاضی اصلی ، همسر و 2 فرزند زیر 18 سال 50 هزار دلار آمریکا می باشد و هر فرزند اضافه نیز 25 هزار دلار آمریکا شارژ میگردد.

  • هزینه قسمت تحقیقات امنیتی برای افراد بالای 18 سال 5000 دلار و برای فرزندان بین سنین 12 تا 17 سال 2000 دلار آمریکا می باشد
  • هزینه پروسه کاری برای افراد بالای 18 سال 1500 دلار آمریکا و زیر 18 سال 500 دلار می باشد
  • هزینه فرم و صدور پاسپورت برای هر نفر 1750 دلار آمریکا می باشد

 

مزایای اخذ شهروندی گرانادا

  • سفر به بیش از 110 کشور دنیا بدون نیاز به ویزا ، از جمله بریتانیا ، سنگاپور ، چین و کشورهای حوزه شینگن
  • معافیت مالیانی بر درآمدهای خارجی ، ارث و هدیه
  • شهروندی مادام العمر با حق زندگی و کار در گرانادا
  • امکان سرمایه گذاری و تجارت با کلیه کشورها
  • امکان حفط تابعیت قبلی همراه با اخذ تابعیت گرانادا
  • نداشتن شرط اقامت در گرانادا قبل و بعد از اخذ تابعیت
  • محرمانه ماندن کلیه اطلاعات متقاضی در کل پروسه شهروندی
  • سریع و کوتاه بودن پروسه اخذ شهروندی (حداکثر در 90 روز کاری)
  • امکان گرفتن ویزای E-2 آمریکا
  • امکان انتقال شهروندی به نسل های بعد

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان لطفا با ما تماس حاصل فرمایید.